dissabte, de febrer 24, 2007

Trobada


Bé aquí em teniu recitant "Llop Blau" a l’Auditori del Ajuntament de Calafell. Ha estat un dia complert, al mati hem visitat la casa on va viure Carles Barral amb un ambient força mariner i desprès de la inauguració del parc de la Sínia. Un agraïment als dos grups de poesia que s’han trobat tan el "local" el Nas de la Lluna, com el "visitant" amics de la Poesia del Casc Antic de Barcelona.


Una Abraçada a la Maica, l’Amparo, Monique, en Joan Asensi, Carme Cata, Rosa Queralt i en Joan Asbert que per cert us convida el darrer dimarts de cada mes a les 7 de la tarda al Pati Llimona on hi fa un programa de poesia. i a tants d’altres amb qui tan la meva companya com jo mateix hem mantingut l'agradable trobada poètica d'aquest dissabte.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per l'enllaç al generador de poemes :)
He arribat aquí pel teu comentari, i m'ha cridat l'atenció l'associació de termes Calafell i poesia, ja que des de fa un temps algú me'n parla de tant en tant (de poesia a Calafell, vull dir).
I resulta que per una d'aquelles casualitats de la vida, veig que menciones a la Maica, a qui conec de xerrar-hi molt de tant en tant i molt breument a causa de la meva feina.

No crec, però, que em relacioni amb la meva web. Així que quan la torni a veure li comentaré que t'he "trobat". Aquestes coses sempre fan gràcia.

Salutacions :)

UB FOOD TRAILERS ha dit...

Encantat Sergi, dona-li records de la meva part. "el mundu és un panyuelu" jajaja.

una salutació.

Joan.-

Anònim ha dit...

Grrr...

I tu quan avises de les coses maques, Joan?

;)
Montse.